Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Med-X online apoteka vam pruža uslugu shodno obaveštenjima i uslovima navedenim u ovom sporazumu. Osim toga, poštovaćete pravila, smernice, politiku i uslove koji se odnose na usluge pre nego što ih koristite. Zadržavamo pravo da bez vaše saglasnosti promenimo ovu stranicu, ove odredbe i uslove u bilo koje vreme.

Pre nego što nastavite, pročitajte ovaj sporazum jer pristup, pregledanje ili drugi način korišćenja našeg sajta označava vašu saglasnost sa svim uslovima i odredbama ovog sporazuma.

Obavezujete se da nećete prenositi, distribuirati ili na drugi način objavljivati putem ovog sajta bilo koji sadržaj, informacije ili drugi materijal koji (a) uključuje bilo koje bugs, viruse, crve, zamke, trojanske konje ili druge štetne kodove; (b) klevetnički, preteći, nepristojan, pornografski, diskriminatoran ili može izazvati bilo kakvu građansku ili krivičnu odgovornost prema zakonima bilo koje druge zemlje; ili (c) krši autorska prava, patente, žigove, oznake, poslovne tajne ili druga vlasnička prava bilo koje osobe. Med-X online apoteka vam može odobriti nalog i lozinku kako bi vam omogućili pristup i korišćenje određenih delova ovog sajta. Svaki put kada pristupite nalogu sa lozinkom, smatramo da ste ovlašćeni da pristupite i koristite sajt na način koji je u skladu sa uslovima i odredbama ovog sporazuma, a Med-X online apoteka nema obavezu da istraži izvor takvog pristupa ili korišćenje sajta.

Prihvatanjem ovih uslova korišćenja, potvrđujete da ste stariji od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, koristite ovaj sajt samo pod nadzorom roditelja ili zakonskog staratelja. U skladu sa uslovima i odredbama ovog sporazuma, ovim vam se daje ograničena, opoziva, neprenosiva i ne-ekskluzivna licenca za pristupanje i korišćenje sajta samo u svrhu kupovine, a ne za bilo koju komercijalnu upotrebu ili upotrebu u ime bilo koje treće strane, osim ako je to izričito dopušteno od strane Med-X online apoteke. Svako kršenje ovog sporazuma će rezultirati trenutnim opozivom licence izdate u ovom stavu bez prethodnog obaveštenja.

Osim ako je to izričito unapred dozvoljeno od strane naše apoteke, sve materijale, uključujući slike, tekst, ilustracije, dizajne, ikone, fotografije, programe, muzičke snimke ili preuzimanja, video klipove i pisane i druge materijale koji su deo ovog sajta su namenjeni isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Ne smete da koristite bilo kakvu komercijalnu upotrebu informacija koje su date na sajtu ili da koristite bilo koju lokaciju za dobrobit drugog preduzeća. Zadržavamo pravo da odbijemo uslugu, raskinemo račune i/ili otkažemo naloge po svom nahođenju, uključujući, bez ograničenja, ako smatramo da ponašanje potrošača krši važeće zakone ili je štetno za naše interese. Ne smete reprodukovati, distribuirati, prikazivati, prodavati, iznajmljivati, prenositi, stvarati, prevoditi, menjati, reinženjerirati, rastavljati, dekompilirati ili na drugi način iskorišćavati ovaj sajt ili bilo koji njegov deo, osim ako je to izričito dopušteno od naše strane.

Vi ćete biti isključivo odgovorni za pristup i korišćenje ovog sajta od strane bilo koga ko koristi korisničko ime i lozinku koja vam je prvobitno dodeljena, bez obzira da li je takav pristup ili korišćenje ovog sajta zapravo ovlašćen od vas, uključujući bez ograničenja sve komunikacije i prenos i sve obaveze (uključujući bez ograničenja finansijske obaveze) nastale takvim pristupom ili upotrebom. Vi ste isključivo odgovorni za zaštitu sigurnosti i poverljivosti korisničkog imena i lozinke koja vam je dodeljena. Odmah ćete obavestiti Med-X online apoteku o svakom neovlašćenom korišćenju vašeg naloga i lozinke ili bilo kakvom drugom kršenju ili pretnji bezbednosti ovog sajta.

error: Content is protected !!