Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wishlist

Moja lista želja u Med-X

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist
view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0.00 рсд 0
Wishlist

Moja lista želja u Med-X

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist
view wishlist page
Shopping Bag 0 items - 0.00 рсд 0

Politika dostave

Srbija

Post Express: Med-X Apoteka ima ugovor sa poštom Srbije za uslugu postexpressa danas za sutra do 19:00h. Troškovi dostave nisu uračunati u navedene iznose proizvoda. Troškovi dostave će biti naplaćeni od strane kurirske službe prilikom isporuke paketa. Cena isporuke danas za sutra do 19h iskazana je u zvaničnom cenovniku kurirske službe koji je dostupan na ovom linku.

Besplatna dostava: Za vrednost pošiljke iznad 5000 rsd dostavu vršimo besplatno na celoj teritoriji Srbije.

Rok dostave: Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Srbije.

Svet

Međunarodna dostava: Vreme isporuke na vaš kućni prag zavisi od mesta u kome živite a u proseku vreme isporuke je najčešče oko 10 radnih dana od momenta slanja paketa i instrukcija za praćenje. Isporuka u retkim slučajevima može potrajati do 15 radnih dana.

Cene za najčešću standardnu pošiljku (0.1-0.5kg) za:

I Zonu – 940,00 RSD (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija)

II Zonu – 1.050,00 RSD (Ostale zemlje Evrope)

III Zonu – 1.110,00 RSD (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje)

Ukoliko Vaša pošiljka premaši najčešu težinu paketa 0.1-0.5kg tražićemo doplatu troškova za dostavu po zvaničnom cenovniku za međunoardnu dostavu pošte Srbije koji je dostupan na ovom linku.

Kada spakujemo i pošaljemo pošiljku od nas ćete dobiti kod za praćenje kako bi ste znali gde vam se tačno nalazi u svakom momentu. Za praćenje pošiljke preporučujemo 17Track najprestižniji portal za praćenje međunarodne pošiljke.

Važna napomena: MED-X APOTEKA ne može garantovati mogućnost pojave dodatnih troškova, ovo zavisi od odluke same carine zemlje kupca. Odričemo se odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga carina zemlje kupca ne želi da ocarini paket. U ovom slučaju zadržavamo pravo da refundiramo novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen. Zbog specificnosti određenih proizvoda savetujemo vas da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li možete kupite proizvod koji vas zanima jer svaka zemlja, svaka Carina ima svoje lokalne propise i može da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih proizvoda, ukoliko su troškovi vraćanja paketa veći od vrednosti robe, zadržavamo pravo da ne prihvatimo povrat robe i u ovoj situaciji nećemo biti u mogućnosti da vam izvršimo refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogućoj situaciji. Ukoliko je vrednost paketa veća od troškova koji nastaju pri povratu paketa biće refundiran iznos umanjen za povratne troškove.

Povrat: Ako niste dobili porudžbinu u zagarantovanom roku od momenta slanja vašeg paketa, molimo vas da nas kontaktirate i pošaljete email na medxapoteka@gmail.com

Ukolliko su vam potrebne godine zdravog života mi smo tu za vas.
Osigurajte zdrav i dug život u našoj online apoteci!

Kontakt
Sutjeska 1/1M, Krnjača11210 Beograd
Bilten

Pridružite nam se i imate popust već na prvu kupovinu. Budite prvi koji ćete biti obavešteni o sniženjima, kuponima i promocijama.

MED-X APOTEKA 2022. Sva prava zaštićena.

Dobrodošli!
Hvala što posećujete
našu online apoteku!

Pridružite nam se i imate 10% popusta na prvu kupovinu i budite prvi koji ćete biti obavešteni o sniženjima, kuponima i promocijama.

error: Content is protected !!