Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Srbija

Post Express: Med-X Apoteka ima ugovor sa poštom Srbije za uslugu postexpressa danas za sutra do 19:00h. Troškovi dostave nisu uračunati u navedene iznose proizvoda. Troškovi dostave će biti naplaćeni od strane kurirske službe prilikom isporuke paketa. Cena isporuke danas za sutra do 19h iskazana je u zvaničnom cenovniku kurirske službe koji je dostupan na ovom linku.

Besplatna dostava: Za vrednost pošiljke iznad 5000 rsd dostavu vršimo besplatno na celoj teritoriji Srbije.

Rok dostave: Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Srbije.

Svet

Međunarodna dostava: Vreme isporuke na vaš kućni prag zavisi od mesta u kome živite a u proseku vreme isporuke je najčešče oko 10 radnih dana od momenta slanja paketa i instrukcija za praćenje. Isporuka u retkim slučajevima može potrajati do 15 radnih dana.

Cene za najčešću standardnu pošiljku (0.1-0.5kg) za:

I Zonu – 1.190,00 RSD (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija)

II Zonu – 1.290,00 RSD (Ostale zemlje Evrope)

III Zonu – 1.370,00 RSD (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje)

Ukoliko Vaša pošiljka premaši najčešu težinu paketa 0.1-0.5kg tražićemo doplatu troškova za dostavu po zvaničnom cenovniku za međunoardnu dostavu pošte Srbije koji je dostupan na ovom linku.

Kada spakujemo i pošaljemo pošiljku od nas ćete dobiti kod za praćenje kako bi ste znali gde vam se tačno nalazi u svakom momentu. Za praćenje pošiljke preporučujemo 17Track najprestižniji portal za praćenje međunarodne pošiljke.

Važna napomena: MED-X APOTEKA ne može garantovati mogućnost pojave dodatnih troškova, ovo zavisi od odluke same carine zemlje kupca. Odričemo se odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga carina zemlje kupca ne želi da ocarini paket. U ovom slučaju zadržavamo pravo da refundiramo novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Povrat

U cilju zaštite kupaca obezbeđen vam je:

  • Kompletan povraćaj novca ako ne dobijete vašu porudžbinu.
  • Kompetan ili parcijalan povraćaj novca ako ne dobijete proizvod kako je opisan.
  • Zamena proizvoda ukoliko vam baš to odgovara.

Vođeni ciljem da nam je kupac u stalnom fokusu, njegovo zadovoljstvo sa našom uslugom nam je od krucijalnog značaja, stoga smo omogućili zamenu ili povraćaj robe ili novca. Politiku povrata robe i novca pogledajte OVDE.

error: Sadržaj je zastićen !!