Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Med-X online apoteka je u potpunosti usklađena sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti – The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679.

To znači da smo otvoreni za naše metode praćenja i korišćenja ličnih podataka posetilaca, a vi možete slobodno da proverite šta mi tačno radimo.

U Med-X online apoteci prikupljamo:

 • Vaše ime i prezime
 • Vašu email adresu
 • Vašu adresu stanovanja
 • Vaš broj telefona
 • Vaš LBO
 • Podatke u vezi browser-a i uređaja koji koristite za pregled prodavnice
 • O načinu navigacije na web portalu

Prikupljamo vaše kontakt podatke jer su nam neophodni za prihvatanje i obradu vaših narudžbina i dostavu pošiljke. Vaš LBO koristimo radi obrade vašeg zahteva u vezi e-terapije.

Prikupljamo detalje vaše tehničke opreme i ponašanja na sajtu kako bi naš web portal bio lakši za korišćenje, kao i da personalizujemo uslugu web portala vašim potrebama (na primer, da se automatski prebaci na mobilnu verziju).

Med-X online apoteka sarađuje sa kompanijama koje nam pomažu da vam pružimo najbolju moguću uslugu, a one takođe koriste neke od ličnih podataka. Korišćenje podataka je ograničeno i strogo kontrolisano, koristi se samo ono što im je potrebno da obave svoje ugovorne obaveze.

 • Platni procesori koriste broj vaše kartice, vaše ime i prezime kako bi potvrdili i obradili vaše uplate. Sigurnost podataka platne kartice prilikom kupovine vam garantuju Vaša banka i procesor platnih kartica, u zavisnosti za koji platni procesor se opredelite, pa se tako kompletan proces naplate obavlja u okviru njihovog sigurnog i zaštićenog kanala komunikacije sa vama integrisan u naš sajt. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, već nam oni samo prebacuju na naš račun iznos novca koji ste nam uplatili. Našim digitalnim RapidSSL sertifikatom osigurali smo da sve Vaše transakcije prema platnom procesoru budu sigurne i bezbedne.
 • Pošta (kurirska služba) koristi vaše ime, prezime i fizičku adresu kako bi mogla da isporuči vaš paket.
 • Servis za slanje emailova koristi vašu adresu e-pošte za slanje e-pošte.

Ako nastavite da koristite naš web portal nakon što pročitate ovu politiku privatnosti, dajete nam saglasnost da koristimo vaše podatke u gore navedene svrhe.

Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas napustite web-stranicu.

Možete nam poslati zahtev na e-mail medxapoteka@gmail.com :

 • Da biste dobili kopiju vaših ličnih podataka koje smo od vas dobili.
 • Da izbrišete vaše lične podatke iz našeg sistema.
 • Da povučete vaš pristanak (ako ste prethodno pristali da nam date podatke, ali ste se onda predomislili).

Koristimo najbezbednije sigurnosne sisteme kako bi vam garantovali sigurnost vaših ličnih podataka dok ih čuvamo i koristimo.

Hvala vam na saradnji!

Ukolliko su vam potrebne godine zdravog života mi smo tu za vas.
Osigurajte zdrav i dug život u našoj online apoteci!

Kontakt
Sutjeska 1/1M, Krnjača11210 Beograd
Bilten

Pridružite nam se i imate popust već na prvu kupovinu. Budite prvi koji ćete biti obavešteni o sniženjima, kuponima i promocijama.

MED-X APOTEKA 2024. Sva prava zaštićena.

E-mail
Password
Confirm Password
error: Sadržaj je zastićen !!