Skip to content Skip to footer

NAŠ SPECIJALNI TIM

Naš specijalni tim je obučen za visoko specifične i tehničke zahteve za izdavanje specijalnih proizvoda, za bezbedno i pravilno slanje, rukovanje i skladištenje, uključujući i spoljne saradnike-lekare koji vam mogu unaprediti zdravlje zakazivanjem pregleda preko nas u njihovim ordinacijama. Naše osoblje i naši spoljni saradnici-lekari se kontinuirano edukuju o kliničkim zahtevima svih bolesti, lekova, uključujući interakcije lekova i upravljanje neželjenim efektima.

Pogledajte ponude na sniženju ove nedelje.

Nedeljna ponuda vitamina i suplemenata
kupite vitamine online
Happy Clients

Kao majka nemam puno vremena i mogućnosti da izlazim napolje u vreme kada su mi deca bolesna. Online apoteka je najbolje rešenje.

Sandra Bogavac

Sandra Bogavac

Beograd

Online apoteka je korisna kada ne želim da izađem ili ako u mom gradu nema nekih lekova ili kozmetike. Paket proizvoda mi stigne za manje od 24h.

Anđela Popović

Anđela Popović

Novi Sad

Kupovina lekova putem Interneta je ključ sigurnosti naše zemlje dok se pandemija širi svuda okolo. Budite bezbedni i kupujte na online!

Jelena Jović

Jelena Jović

Kragujevac

Ukolliko su vam potrebne godine zdravog života mi smo tu za vas.
Osigurajte zdrav i dug život u našoj online apoteci!

Kontakt
Sutjeska 1/1M, Krnjača11210 Beograd
Bilten

Pridružite nam se i imate popust već na prvu kupovinu. Budite prvi koji ćete biti obavešteni o sniženjima, kuponima i promocijama.

MED-X APOTEKA 2024. Sva prava zaštićena.

E-mail
Password
Confirm Password
error: Sadržaj je zastićen !!